Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı - Son Dakika _ Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı - Son Dakika _ Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü.

Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf.

Son Dakika: Manavgat'ta beyaz eşya deposunda çıkan yangın ...
Son Dakika: Manavgat'ta beyaz eşya deposunda çıkan yangın ... from foto.haberler.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı.

Son dakika! Manavgat'ta çıkan orman yangını kontrol altına ...
Son dakika! Manavgat'ta çıkan orman yangını kontrol altına ... from foto.haberler.com
Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü.

Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf.

Manavgat'ta Oyun Parkı Yandı - Son Dakika
Manavgat'ta Oyun Parkı Yandı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.